Back to All Events

Hvorfor får jeg vondt i nakken av stress?

Hvorfor får jeg vondt i nakken av stress?


De fleste smerter i nakke og rygg oppstår over tid og av flere grunner, ikke på grunn av store fysiske engangsskader. Hvorfor er det slik? Og hvorfor er det slik at så mange får vondt når kroppen opplever stress? Og hvorfor rammer dette både de som trener mye og de som trener lite? Dette er noe av det du får svar på når kiropraktor Knut Andreas Eek holder foredrag om hvordan stress gir fysiske plager.


Mye er kjent om den fysiske siden av nakke- og ryggsmerter. Her får du nyttig informasjon om hvordan stress og psykiske påkjenninger setter seg fysisk i kroppen, hva du kan gjøre selv for å begrense det og når du bør søke hjelp.
Temakveld og dialog med kiropraktor Knut-Andreas Eek. 

Fri inngang

Earlier Event: September 20
Fysisk aktivitet ved angst og depresjon.
Later Event: October 18
Smerter