Helsetjenester

på ett sted

ditt lokale helsehus på fornebu

 

Fornebuporten Helsehus åpnet juni 2018 og utvider helsetilbudet til lokalbefolkningen på Fornebu & omegn

 

På Fornebuporten, ved innkjøringen til Fornebulandet åpnet vi et Helsehus juni 2018.
I nyrenoverte og moderne lokaler står mer enn 15 helseaktører klare med et bredt tilbud til beboere og arbeidende på Fornebu & omegn.

Helsehuset har en rekke offentlige og private aktører som tilbyr tjenester innen fysisk og psykisk helse. Helsehuset tilbyr alt fra oppfølging av muskel og skjelettplager, spesialisert rehabilitering, psykomotorisk fysioterapi, ernærings- og treningsveiledning, til familieterapi, oppfølging under svangerskap, psykologsamtaler og utredning ved psykiske plager.

I tillegg har vi etablert lokaler til fastlegekontor med kapasitet på 2-5 fastleger.

Helsehuset er sentralt plassert ved innfarten til Fornebu. Det er enkel adkomst til Helsehuset med egen gjesteparkering på eiendommen og busstopp direkte utenfor inngangsdøren. 

Fornebuporten Helsehus er initiert av gårdeier, FP Eiendom AS, som utgjør Aker ASA sin eiendomsatsing. FP Eiendom er en eiendomsutvikler som blant annet har eiendom for utvikling på Fornebu. 

 

 

Lokale

Widerøeveien 5
1360 Fornebu
Norway

 

Åpningstid

M-F 07:00–20:00

Se egne åpningstider under Aktører
 

 

Akupunktør

Liv Due-Andresen.JPG

Liv Due-Andresen
Akupunktør
Medlem av Akupunkturforeningen
Tlf.: 930 65 972
Epost: liv@aku-liv.no

Utdannet i klassisk kinesisk akupunktur ved Høyskolen i Oslo og i Beijing.
Vestlig medisin fra Universitetet i Tromsø. 
Arbeids- og organisasjonspsykologi fra Universitetet i Bergen.
Spesialisert i infertilitet, men jobber også med stress og søvnproblemer, fordøyelse, sirkulasjon og muskel/skjellet-plager. 

 

Ernæringsfysiolog

Dijana Stupar.JPG

Dijana Stupar
Klinisk ernæringsfysiolog
Tlf: 959 92 041
Epost: stupar@gmail.com

Dijana er utdannet klinisk ernæringsfysiolog (UiO 2007). Jobber på sykehus, treningssenter og som foredragsholder. Erfaring med bla spiseforstyrrelser,  livsstilssykdommer, irritabel tarm og underernæring. Behandler barn, ungdom, voksne og eldre. Tilbyr tilpassede kurs/foredrag. Åpen på kveldstid. Mulighet for hjemmebesøk. Henvisning ikke nødvendig. 

 

Fastlege

Vi søker fastleger. Ta gjerne kontakt med oss!

 

Fysikalsk medisiner

Fredrik W. Smith.JPG

Fredrik W Smith
Spesialist i fysikalsk medisin og rehabilitering
E-post: fredrikwsmith@hotmail.com

Tilbyr kunnskapsbasert diagnostikk og behandling for tilstander i bevegelsesapparatet, vurdering av rehabiliteringsbehov, annenhåndsvurderinger og spesialisterklæringer. Det er ikke behov for henvisning.

 

Fysioterapeut/ psykomotorisk fysioterapeut

Heidi Sandstø.JPG

Heidi Sandstø
Daglig Leder sFIT Helse, Fysioterapeut, personlig trener
Tlf: 984 66 424
Epost: heidi@sfit.no

Heidi har videreutdanning i arbeidsrettet helse- og miljøfag. Jobber med alle typer muskel og skjelettplager. Henvisning er ikke nødvendig. Har avtaler med en rekke forsikringsselskaper. 
Heidi jobber også med forebygging, og behandling av akutte og langvarige idrettsskader i en rekke idretter. Hun er sertifisert sykkeltilpasser. Med bakgrunn som tidligere proffsyklist tilbyr hun også treningsveiledning.

Stine Grønås - new.JPG

Stine Ernst Grønås
Fysioterapeut, personlig trener og kostveileder
Tlf: 923 17 270
Epost: stine@sfit.no

Har mange års erfaring med sportsspesifikk og prestasjonsfremmende trening/behandling. Bl.a. tidligere fysioterapeut for U-18 landslaget i rugby (DK) og har erfaringer innen crossfit og ballsport. Kompetanser innen graviditetsrelaterte problematikker og trening, samt vekttapsarbeid.
Henvisning er ikke nødvendig. Har avtaler med en rekke forsikringsselskaper. 

Kari Irene H Busvold.JPG

Kari Irene H. Busvold
Spesialist i Psykomotorisk fysioterapi
Tlf:  918 47 283/ 990 31 981 (direkte)
E-post: post@psykomotorikerne.no

Kari Irene er Mensendieck-utdannet fysioterapeut og spesialist i Psykomotorisk fysioterapi. Hun har utdanning i klassisk akupunktur og triggerpunktbehandling fra Norsk Akupunkturskole og Mastergrad i Helsefagvitenskap fra Universitetet i Oslo. Kari Irene har driftsavtale med Bærum Kommune.

Kirsti M. Elgvin.JPG

Kirsti Melkeråen Elgvin
Spesialist i psykomotorisk fysioterapi
Tlf: 918 47 283/ 480 90 585 (direkte)
E-post: post@psykomotorikerne.no

Kirsti har videreutdanning i Livsstyrketrening ved Diakonhjemmet, og Veiledning for helsepersonell ved HiOA. Etterutdanning i traumebehandling. Hun er veileder ved OsloMet for studenter i psykomotorisk fysioterapi. Hun har driftstilskudd fra Bærum kommune og jobber alle dager.

Line Giske.JPG

Line Giske
Spesialist i psykomotorisk fysioterapi
Tlf. 918 47 283/ 977 31 833 (direkte)
E-post: post@psykomotorikerne.no

Line er utdannet fysioterapeut i Bergen og spesialist i psykomotorisk fysioterapi i Oslo. Hun har også videreutdanning i Kognitiv terapi, Trinn I og etterutdanning i traumebehandling. Line har driftsavtale med Bærum kommune.

Solveig M. Kobro.JPG

Solveig Mosand Kobro
Psykomotorisk fysioterapeut
Tlf: 918 47 283/ 920 95 333 (direkte)
E-post: post@psykomotorikerne.no

Solveig er utdannet fysioterapeut ved statens Mensendieck Høyskole i Oslo og har psykomotorisk videreutdanning fra Høyskolen i Oslo. Hun har også 3-årig akupunkturutdannelse fra Nordisk Akupunkturskole. Solveig tilbyr time til psykomotorisk behandling og har driftsavtale med Bærum kommune.

 

Familieterapeut

 Carlos Howard

Magni Moren
Spesialist i klinisk pedagogikk
Tlf.: 402 22 362
E-post: moren@tverrfagligsenter.no 

Magni er utdannet spesialist i klinisk pedagogikk innen psykisk helse for barn og unge. Hun har videreutdannelse i familieterapi og er sertifisert Marte Meo terapeut og Superviser, og har lang erfaring fra spesialisthelsetjenesten. Magni tilbyr foreldreveiledning, familieterapi og individuelle samtaler. Henvisning er ikke nødvendig.

 

Hudterapeut

Tone Bjørkli.JPG

Tone M. Bjørkli
Hudterapeut og massør
Tlf: 455 02 906
Epost: ringenhudpleie@outlook.com

Utdannet ved den Den Franske Kosmetolog skolen i Oslo 2006 / 07. Gjennom 10 år som hudpleier er Tone trygg i faget sitt og produktene hun jobber med. Tilbyr profesjonelle behandlinger og personlig service ved å holde seg oppdatert og jevnlig heve sin kompetanse gjennom kursing. Behagelig og imøtekommende.

 

Kiropraktor

Knut Andreas Eek.JPG

Knut Andreas Eek
Kiropraktor MNKF
Tlf: 952 15 161
Epost: knutandreas@fornebukiropraktorsenter.no

Knut Andreas Eek er utdannet kiropraktor fra Anglo-European College of Chiropractic i England. Han har omfattende etterutdanning og kurs bl.a. innenfor nevrologisk funksjonsanalyse og hodepine/svimmelhet. Tilbyr utredning, behandling og forebygging av akutte og kroniske plager i hele nerve- muskel- og skjelettsystemet. Ingen venteliste.

 

Naprapat

Haakon Rønning.JPG

Haakon Rønning Kvam
Naprapat, MNNF
Tlf: 954 02 376
Epost: haakon@rygg-rehab.no

Haakon er utdannet naprapat ved Naprapathögskolan i Stockholm, og har spesialistkompetanse innen klinisk ortopedisk medisin. Problemstillinger han jobber med er hovedsakelig smerter i rygg, nakke og skuldre, og utover dette har han spesialisert seg på belastningsskader innen løping og golf. Jobber med alt fra håndverkere, kontorister, mosjonister og idrettsutøvere. Kveldsåpent og kort ventetid til akuttime, og alltid en grundig utredning.

josefine.JPG

Josefine Rosenberg
Naprapat, MNNF/Personlig trener
Tlf: 459 63 759
Epost: josefine@rygg-rehab.no

Josefine Rosenberg er utdannet naprapat ved Naprapathögskolan i Stockholm. Hun behandler, rehabiliterer og forebygger muskel- og skjelettplager. 
I tillegg er hun utdannet som personlig trener, og kan skreddersy et treningsprogram for å komme i gang med trening eller nå et mål. 

_LMS7065-2.JPG

Maja Hogseth
Naprapat, MNNF/Personlig trener
Tlf: 951 66 512
Epost: maja@sfit.no

Maja Hogseth er utdannet naprapat ved Naprapathögskolan i Stockholm. Hun hjelper deg å forebygge, lindre og rehabilitere alle plager fra muskler og skjelett manuelt og med dry-needling. Hun har et stort interesse for idrettsmedisin.
I tillegg er Maja utdannet som personlig trener, og legger gjerne opp en treningsplan etter dine mål.

 

Osteopat

_LMS7097.JPG

Andreas Trolldalen
Osteopat D.O
Tlf: 986 94 297
Epost: andreas@sfit.no

Andreas er utdannet ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Som terapeut står pasientsikkerhet, pasientrelasjon og individualisert behandling og aktive tiltak i fokus. Osteopati baseres på vitenskapelige og kliniske fag, og behandlingen bygger på manuell undersøkelse og behandling. Vi finner sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag. 

 

Nevrolog

Gabriela F..png

Gabriela Fortes
Lege innen nevrologi
Tlf.: 484 79 259
E-post: fortes@tverrfagligsenter.no

Gabriela er lege som har gjennomført spesialisering i nevrologi og har lang klinisk erfaring, også internasjonalt. Hun tilbyr konsultasjon for å diagnostisere, behandle, følge opp og forebygge nevrologiske sykdommer, samt rådgiving til familie og pårørende. Henvisning er ikke nødvendig. 

 

Nevropsykolog

Knut-Petter Sætre Langlo.JPG

Knut-Petter Sætre Langlo
Nevropsykolog/spesialist i voksenpsykologi
Tlf.: 976 43 047
E-post: klanglo@gmail.com

Knut-Petter er utdannet psykolog ved UiO og NTNU. Han er spesialist i klinisk nevropsykologi og voksenpsykologi. I 2016 ble han tildelt Bjørn Christiansens Minnepris for et særlig betydningsfullt faglig bidrag fra Tidsskrift for Norsk Psykologforening.

 

Psykolog/psykiater

Agnes Aarre.JPG

Agnes Aarre
Psykologspesialist barn og unge
Tlf.: 405 43 132
E-post: barnepsykologen@gmail.com

Tilbyr individuelle samtaler, gruppebehandling, familiesamtaler og foreldresamtaler. Rådgivning til familienes nettverk, undervisning, kurs og veiledning.
Fokus på mestring og utviklingsfremmende relasjoner.
25 års erfaring fra behandling av barn 0-18 år. Videreutdanning i psykoterapi barn/ungdom, familieterapi, hypnoterapi, EMDR (traumer), veiledning. 

Celin Ringseth bilde.jpg

Celin Ringseth
Psykolog
E-post: celin@oslopsykologsenter.no

Celin er utdannet psykolog fra Universitetet i København. Har erfaring fra akuttpost, barn og ungdomspsykiatrisk avdeling (BUP) og alderpsykiatrisk poliklinikk ved Akershus Universitetssykehus. Tilbyr behandling av et bredt spekter av psykiske lidelser og plager. Dette inkluderer bla depresjon, angst, traume, sorg, samlivsproblemer, lav selvfølelse, familiedynamikk, stress og utbrenthet.
Celin tar i mot barn, voksne og eldre.

Monica Mølnvik.JPG

Monica Mølnvik
Psykiater
Tlf.: 941 48 616
E-post: monica.molnvik@gmail.com

Monica er psykiater med lang erfaring fra utredning og behandling av psykiske lidelser. Hun har videreutdanning innen mentaliseringsbasert terapi og har kompetanse innen motiverende samtaler og hypnoseterapi ved bl.a. rusavhengighet, smerteproblematikk og viktige livsstilsendringer.

  Dr. Perry Cox

Renate R. Bergland
Barne- og ungdomspsykiater
Tlf.: 992 30 266
E-post: bergland@tverrfagligsenter.no

Renate er lege og spesialist i barne- og ungdomspsykiatri med videreutdanning i psykodynamisk psykoterapi for barn og unge. Hun har også utdanning i familieterapi. Renate tilbyr samtaler med barn, unge og deres familier. Henvisning er ikke nødvendig.

Rita Lyngved.JPG

Rita Lyngved
Psykiater
Tlf.: 909 52 168
E-post: rilyngve@online.no

Rita er lege og spesialist i psykiatri med videreutdanning i psykodynamisk psykoterapi. Hun har lang erfaring fra utredning og behandling av psykiske lidelser, som angst- og depresjon, bipolar lidelse, ADHD, og psykoselidelser. Henvisning ikke nødvendig. 

  Dr. John Michael

Torhild T. Hovdal
Psykiater
Tlf: 988 82 873
E-post: hovdal@tverrfagligsenter.no
 

Torhild er psykiater med videreutdanning i kognitiv terapi. Hun tilbyr samtaler ved livsutfordringer, og kognitiv terapi ved tilstander som angst, depresjon og søvnforstyrrelser. Hun tilbyr også rask vurdering ved spiseforstyrrelser og samarbeid med andre instanser ved behov. Det er mulighet for samtale for rådgivning og veiledning. Henvisning er ikke nødvendig.

 

Samtaleterapeut

Hanne020-BW.jpg

Hanne Storvik
Daglig leder Oslo psykologsenter
Klinisk spesialist psykisk helse og kognitiv terapeut
Tlf: 930 64 681
E-post: hanne@oslopsykologsenter.no

Hanne er en erfaren terapeut som jobber for å bedre barn og voksnes psykiske helse. Hun er en trygg samtalepartner med gode verktøy for de fleste psykiske lidelser som angst, depresjon, søvnvansker, sosial fobi, relasjonsvansker samt problemer knyttet til selvbilde og kropp.

  Dr. Christopher Turk

Merethe Friis Huseth
Klinisk sosionom
Tlf: 913 16 729
E-post: lare-h@online.no

Merethe er klinisk sosionom med videreutdanning i rusbehandling og avhengighetsproblematikk. Hun har lang erfaring og har jobbet med både barn, unge og voksne. Merethe tilbyr rådgivende samtaler og kan være et bindeledd til hjelpetilbud i det offentlige. Henvisning er ikke er nødvendig.

_LMS1699-Edit.JPG

Synnøve Gundersen
EQ-terapeut
Tlf.: 414 71 269
E-post: email.synnove@gmail.com

Synnøve er førskolelærer med videreutdanning i småskolepedagog og er veileder. Hun er også utdannet EQ –terapeut og har kompetanse som relasjonsleder. For tiden jobber hun som EQ-terapeut og lærer i småskolen. Synnøve tilbyr samtaler og terapi. Hun holder også foredrag.

Thomas Bernhard Thiis-Evensen.JPG

Thomas Bernhard Thiis-Evensen
Cand. Philol. Filosofisk praktiker NSFP
Tlf.: 481 89 229
E-post: thomas.bernhard@oslopsykologsenter.no

 

 

Trening og kosthold

20171026-1026TinaHjorth-Moritzen_18-4-Edit-2.jpg

Tina Hjorth-Moritzsen
Kursleder Grete Roede
Tlf: 414 14 211
E-post: tina.hjorth-moritzsen@greteroede.no

Tina har en bachelor i Livsstilsendring og Folkehelse ved Høyskolen Kristiania. Hun har også Fitness Basic fra Norges Idrettshøyskole. Jobber som kursleder i Grete Roede og tilbyr Standard Grete Roede-kurs og drop-in kurs (én-til-én).

Toril Moe.JPG

Toril Moe
Idrettspedagog
Tlf.: 988 82 873
E-post: post@tverrfagligsenter.no

Toril Moe er idrettspedagog med lang erfaring fra arbeid med fysisk aktivitet og psykisk helse. Hun har veiledet og holdt en rekke foredrag om tema. Sammen med klinisk ernæringsfysiolog og psykiater tilbyr hun fysisk aktivitet som en del av behandling ved psykiske utfordringer. 

Fornebuporten_009.JPG
 
FBP.png
 
 

Ønsker du å leie lokaler på Fornebuporten Helsehus?

Vi har fortsatt ledige kontor for den rette aktøren.

Vi søker nå særskilt etter fastleger, ergoterapeuter, fysioterapeuter (refusjonsordning),
fotterapeuter, legespesialister og aktører som ønsker å etablere tannlegeklinikk.

Ta kontakt med Stian Myhre for en uforpliktende samtale .
916 300 20 / stian.myhre@fornebuporten.no

 

Kontakt

Fornebuporten Helsehus

Widerøeveien 5,
1360 Fornebu

 

Kontaktperson Helsehuset:

Torhild Hovdal
Tel: 988 82 873
Epost: tor-torj@online.no

 

Gårdeier:

Stian Myhre
Tel: 916 30 020
Epost: stian.myhre@fornebuporten.no

Finn en aktør

 
 

våre partnere