Back to All Events

Grete Roede-kurs

  • Fornebuporten helsehus Widerøeveien 5 1360 Fornebu norway (map)

Roede standard
Roede Standard er det klassiske Grete Roede-kurset, som gjennom årene har hjulpet mange å gå ned i vekt – og bli der. Kurset passer for deg som vil lære mer om kosthold, endre livsstil eller ønsker en sunn og motiverende vektreduksjon.
På kurset får du en god innføring i hva Roede-metoden går ut på, kunnskap om sunt kosthold og hvor mye mat og aktiviteter du trenger for å gå ned i vekt. Du får personlig veiledning og lærer hvordan du skal leve med nye og sunne vaner over tid. På kurset går du sammen med andre som også har et mål om å gå ned i vekt, få sunne vaner og en sunn livsstil. I tillegg til oppfølging og støtte fra kurslederen din, hjelper fellesskapet i gruppen og oppmuntringen fra de andre på kurset deg til å lykkes med å gå ned i vekt på en sunn måte.
Alle kan følge Roede Standard og kursgruppen er åpen for alle uansett alder, kjønn og ønsket vektreduksjon.
Oppstart: mandag 27.august kl 18.30
Antall kursmøter: 8


Roede Drop-in
Roede Drop-in er for deg som kjenner Roede-metoden fra før og som ikke ønsker å delta på kursmøter, men som gjerne vil møte kursleder for oppfølging en gang pr uke.
På dette kurset får du personlig vektoppfølging en gang i uken. Kurset passer for deg som har gått på Roede-kurs tidligere og som ikke har tid til eller ønske om å følge et Roede Standardkurs. Hvert møte varer 10-15 minutter. De første kursmøtene må du beregne noe mer tid slik at du rekker å få god innføring i kursopplegget.
Hvorfor velge Roede Drop-in? Når du ikke har anledning til å være tilstede på møtene, men har behov for å møte kurslederen til veiesamtale en gang per uke.
Oppstart: rullerende opptak
Antall kursmøter: 4 eller 8

Mer informasjon om kurs: https://www.greteroede.no/kursleder/tina.hjorth-moritzsen

Earlier Event: August 23
Åpning av Fornebuporten helsehus
Later Event: August 30
Hvordan bli en bedre løper?